CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından ziyaretçi akınına uğrayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü belediye başkanlık makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

 CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, meclis üyeleri ve bürokratların hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Çiğli’de yeni başlayan Başkan Utku Gümrükçü döneminin Çiğlililere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yapmış oldukları tebrik ziyaretinden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Kaya 'ya memnuniyetini dile getirerek, Çiğli’nin sembolü olan flamingo maketini hediye etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı makamında ziyaret eden Kaya, yerel seçimdeki başarılarından dolayı Tugay ve CHP Karşıyaka örgütünü tebrik etti. 

Yerel seçimlerde en yüksek oyu alan ilçe olan Narlıdere'yi de ziyaret eden CHP'li Kaya, Belediye Başkanı Ali Engin'e tebriklerini ileterek Narlıdere çalışmaları hakkında bilgi aldı. Engin'e nar hediye eden Kaya, partililerle sohbet etti. 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’yı ve Kaya eşlik eden Ankara Çankaya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Işıkhan Güler’i Konak Belediye başkanlık makamında ağırladı. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak Belediye Meclis üyeleri Hamit Mumcu ve Şamil Sinan An’ın da katıldığı ziyarette bir konuşma gerçekleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Konak Belediye Başkanı olarak seçilen Abdül Batur’u, yeni görevinden dolayı tebrik ederken ‘Konak’ta güzel işlere imza atacağınızdan eminim’ dedi.

Kaya'nın bir ziyareti de Karabağlar'da oldu. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kaya, seçim sonuçları ve parti çalışmaları hakkında bilgilendirildi. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu da makamında ziyaret eden Kaya, Selvitopu'nu seçimdeki başarısından dolayı tebrik etti. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, meclis üyeleri ve bir grup partilinin de katıldığı ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Karabağlar halkının 31 Mart'ta tercihini doğru kullandığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi