CHP’nin Gaziemirli gençleri Başkan Manav’ın önderliğinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir otogarına adeta kamp kurdu. İnternet üzerinden İstanbul sefer saatlerini takip edip, o saatlerde havalimanı ve otogarda stant açan CHP Gaziemir Gençlik Örgütü üyeleri, İstanbul yolcularından İmamoğlu’na destek aldı.

"GAZİEMİR’DE BAŞARDIK, İSTANBUL’DA DA BAŞARACAĞIZ!"

Çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Gençlik Örgütü Başkanı Baran Manav, “İstanbul seçiminin hukuksuz bir şekilde yenilenmesi kararı alındığı günden itibaren İlçe Başkanımız Kasım Özkan önderliğinde saha çalışmalarımıza başladık. Gaziemirli vatandaşlarımızdan İstanbul’da ki tanıdıklarını İmamoğlu için ikna etmelerini, Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve demokrasiye karşı yapılan haksızlığı, adaletsizliği anlatmalarını istiyoruz. Bizde bu çalışmalara paralel şekilde, Gençlik örgütü olarak İzmir’den İstanbul’a giden vatandaşlarımıza ulaşmak adına, İstanbul sefer saatlerinde otogar ve havalimanında hazır bulunuyor, hazırladığımız broşürler aracılığıyla İstanbul seçimleri için destek istiyoruz. Emniyet güçlerinin çıkardığı tüm zorluklara rağmen pes etmeyeceğiz. İstanbul için, demokrasimiz için, partimiz için bugüne kadar her şeyi göze aldık, bugünden sonra da almaya devam edeceğiz. Alan çalışmaları ve seçmen iletişimi konusunda ki tecrübelerimizi Gaziemir’i kazanırken gösterdik, Gaziemir’de başardık, İstanbul’da da Başaracağız! Her şeyi, hep birlikte çok güzel yapacağız.” dedi.

CHP Gaziemir Gençlik Örgütü Başkanı Manav, İzmir’den İstanbul’a gidecek vatandaşları 22 Haziran’a kadar takip edeceklerini, İzmir otogarı ve Adnan Menderes Havalimanı’nda gece gündüz, demeden üyelerini hazır bulundurmaya devam edeceklerini, özellikle bayram için İzmir’e gelecek İstanbul seçmenleriyle tatil dönüşü bire bir iletişim kurarak, tam saha pres yapacaklarını ve partilerine İstanbul seçimlerinde bir oy dahi olsa fazla aldırmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi