Destek ve süreç hakkında konuşan İlçe Başkanı Kasım Özkan; “ Anamızın ak sütü gibi helal olan seçimi ‘ne olduğunu bilmiyoruz ama bir şeyler oldu’ diyerek, gerekçesiz ve adaletsiz bir şekilde iptal ettiler. İktidar mensupları YSK eliyle halkın iradesine darbe yaptı. Aynı zarftan çıkan 4 pusuladan 3’üne geçerli, 1’ine geçersiz dediler. Aynı oyları sayan sandık kurulunun oluşumunda sadece Büyükşehir seçimleri için usulsüz dediler. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen bu talihsiz durum Güzel Günlere olan inancımızı zerre zayıflatmadı. Aksine inancımızı daha da perçinledi. 23 Haziran’da hedefimiz; Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun önderliğinde, demokrasi, hak, hukuk ve adaletin tüm yurtta egemen olmasını sağlamak.” Dedi.

'CHP GAZİEMİR ÖRGÜTÜ HAZIR'

CHP Gaziemir İlçe Örgütünün seçim, saha çalışmaları ve sandık güvenliği konularında tam donanımlı ve tecrübeli olduğunu aldıkları başarılı seçim sonuçlarıyla gösterdiklerine de değinen Özkan; “Genel Merkezimiz tarafından başlatılan seçim kampanyasına destek olmak adına, İlçe Örgütümüz ve Belediye Başkanımız Sayın Halil Arda ile birlikte buradayız. Bugün maddi olarak desteğimizi sunuyoruz. Bugünden itibaren de Genel Merkezimiz, İzmir ve İstanbul İl Başkanlıklarımız bizlere hangi görevi verirse biz hazırız.

Seçim, sandık güvenliği ve saha çalışmaları konusunda fazlasıyla donanımlı ve tecrübeli bir örgütüz. Tüm benliğimizle, Gaziemir’de nasıl baharı getirdiysek İstanbul içinde elimizden gelenin fazlasını yapacak, gövdemizi taşın altına koyacağız. Partimizin İstanbul’da seçimleri tekrar kazanması ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yine başkan olması için Gaziemir’den en güçlü desteği sağlayacak, birilerinin engellediğini sandığı ama sadece 23 Haziran’a ertelediği baharı İstanbul’a ve dolayısıyla tüm ülkeye getirecek, Her şeyi çok güzel yapacağız!” dedi.

TÜM ÖRGÜTTEN DESTEK

İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın çağrısıyla bir araya gelen İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik örgütleri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP’li üyeler hep birlikte kampanya için açılan hesaplara bağışta bulundular.

Editör: Haber Merkezi