TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütü'nün delege seçimleri, CHP Foça İlçe Yönetim Kurulu tarafından planlandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanlığı tarafından Mahalle delege seçimleri ve ilçe kongresinin çarşaf liste ile gerçekleştirileceği belirtildi.

İLÇE KONGRESİ ARALIK’TA

Öte yandan mahalle delege seçiminin ardından gerçekleşecek olan İlçe Kongresi’nin tarihinin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı ile birlikte verilen karar sonrası belirlenmesi bekleniyor.

PARTİ İÇİ KENETLENME ÇAĞRISI

Kongrenin tek kazananının Cumhuriyet Halk Partisi olması temennisininde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, 2017 yılından gerçekleşen kongresinde ilçe başkanı olmasını sağlayan partililere teşekkür etti. İki yıllık süreç içerisinde 24 Haziran Genel Seçimleri ve 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktıklarını ifade eden Yıldırım, parti içi kenetlenme çağrısında da bulundu.

ADAY OLMAYACAK

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım aday olmayacağını belirttiği yazıda "Onur ve gururla yerine getirdiğim, 2 yıl boyunca partimin bayrağını daha yukarı taşımaya çalışarak her şeyimi ortaya koyduğum İlçe Başkanlığı görevimi Aralık ayı içinde yapacağımız kongrede tekrar aday olmayarak Altı oklu bayrağımızı daha yukarı taşıyacak kadrolara teslim etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi