Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunların yerinde tespit edilmesi, iş dünyasının, esnafın ve ülkenin yaşadığı tüm ekonomik sorunlara çözüm üretilerek, CHP’nin ekonomik sorunlara karşı ürettiği çözümlerin anlatıldığı ekonomi masası çalışmaları sırasında, CHP İzmir’e adeta çıkarma yapacak.

Yapılacak çalışmalar ve Ekonomi Masası programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Ekonomi Masası’nın İzmir’den Türkiye’nin ekonomik gündemini belirleyeceğini, katılan milletvekillerinin saha çalışmalarıyla birlikte çok yoğun ve etkili bir program yürütüleceğini ifade ederek, şunları söyledi;

EKONOMİNİN KALBİNİN ATTIĞI HER YERDE DERT DİNLEYECEK, ÇÖZÜM SUNACAĞIZ

Türkiye’nin AKP iktidarı tarafından içinden çıkılmaz hale getirilen tüm sıkıntılarına CHP’nin çözümleri hazır. Özellikle ekonomik anlamda AKP iktidarının yaşattığı büyük çöküşe dur diyecek, ülkenin ekonomik anlamda yeniden ayağa kaldırılmasını sağlayacak projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Türkiye’de, iş adamlarımızın, esnafımızın, işçilerimizin, vatandaşlarımızın yaşadığı ağır krize son vermeye kararlıyız. Bu bağlamda hem sorunların ve beklentilerin yerinde tespitini sağlamak hem de partimizin çözümlerini anlatmak için, Türkiye’yi karış karış dolaşan ekonomi masası heyetimiz, iki günlük bir çalışma kapsamında İzmir’de olacak. Heyet hem ekonomi alanında faaliyet gösteren odalar ve dernekleri ziyaret edecek hem de iş dünyası ile ekonomi masası toplantısında bir araya gelecek. Heyette yer alan 16 milletvekilimiz ise sanayi siteleri, organize sanayi bölgeleri, nakliyeciler sitesi, Kemeraltı çarsısı gibi şehirde ekonominin kalbinin attığı her yerde İzmirliler ile bir araya gelecek, dert dinleyecek ve çözümlerimizi anlatacaklar. Türkiye’nin ekonomik gündemi iki boyunca İzmir’de belirlenecek.

KİMLER ZİYARET EDİLECEK?

24-25 Ağustos tarihlerinde İzmir’de olacak CHP Ekonomi Masası iki günlük programı süresince, İzmir Ticaret Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, EBSO, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu, Deniz Ticaret Odası, BASİFED, Mali Müşavirler Odası, İzmir Barosu, Nakliyeciler Sitesi, Kemeraltı çarşısı ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi gibi oda, dernek ve sanayi bölgelerinde ziyaretler ve incelemelerde bulanacak.

ÇALIŞMALARDA HANGİ MİLLETVEKİLLERİ YER ALACAK?

İzmir İş dünyası ile Swiss otelde düzenlenecek toplantıyla bir araya gelecek CHP Ekonomi Masası heyetinde, ziyaretleri ve saha çalışmalarını gerçekleştirecek CHP milletvekilleri arasında şu isimler yer alıyor;

Faik Öztrak, Selin Sayek Böke, Ahmet Akın, Fethi Açıkel, Akif Hamzaçebi, Çetin Osman Budak, Orhan Sarıbal, İlhami Aygun, İlhan Kesici, Özkan Yalım, Mehmet Güzel Mansur, Turan Aydoğan, Tahsin Tarhan ve Gökhan Zeybek. Ekonomi masası çalışmalarında CHP İzmir milletvekilleri de yer alacak.

Editör: Haber Merkezi