İZ GAZETE- İzmir ikinci bölge milletvekili aday adayı olan Ali Kemal Elitaş sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak "Bizim tek bir derdimiz var. 24 Haziran günü Türkiye'nin dört bir yanında çiçekler açmasını sağlamak. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın yanında milletvekili adayıymış gibi elimizden gelen katkıyı koymak boynumuzun borcu, mevzu memleketse gerisi teferruattır." dedi.

İzmir 2. bölgeden aday adayı olan Gürbüz Bal ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Bal açıklamasında "Ben her zaman partim adına mücadele ettim. Etmeye devam edeceğim.Asla taviz vermeden CHP Adına ve aday arkadaşlarımızın yanında durarak iktidar olmak için daha fazla çalışacağız.Önemli olan Türkiye'nin geleceği.Biz hep birlikte omuz omuza emek vereceğiz.CHP iktidar olsun Türkiye rahat bir nefes alsın, Gelecek güzel olsun.Bu nedenle gün birlik dayanışma ve beraberlik günüdür. Emek en yüce değerdir.Adalet ve vicdan terazidir.Yarınlar çok daha güzel olacak CHP ile." dedi.

İzmir Birinci Bölge milletvekili aday adayı Muharrem  Dayanç ise sosyal medya hesabından şu sözleri kaleme aldı, "Milletvekili adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var.Bu seçimleri kazanmak zorundayız. 24 Haziran'a kadar gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Küsmek,kırılmak,üzülmek yok. Partim için ülkem için mücadeleye etmeye devam edeceğim. Birlikte başaracağız.."

İzmir 1. bölge milletvekili aday adayı olan eski il başkan yardımcısı Okan Karlıdağ

 da bir açıklama yaptı. Karlıdağ açıklaması şöyle;

"Parti Genel Merkezimiz, Milletvekili adaylarımızı belirledi..

Listeye giren aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Partimize, İzmirimize, ülkemize hayırlar getirmesini içtenlikle diliyorum.

Dün olduğu gibi, bugün de; bencillikten uzak, tarihsel değerlerimize, Cumhuriyet değerlerine
ve ülkeme bağlılıkla, Partimizin iktidarı için inançla ve var gücümle çalışacağımı buradan ifade etmek isterim.

Aday adaylığım sırasında, bana inanan, destek veren, yanımda olan dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki varsınız.

Umutsuzluk yok.. karamsarlık yok.. kırgınlık yok..

İnanıyorum.. bu güzelim ülkede, yaşanası güzel günler göreceğiz.

Saygılarımla.."

CHP 2. bölge milletvekili adayı Cemal Erdem de açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdem üstüne düşen  her türlü sorumluluğu ve görevi yerine getireceğini açıklayan Erdem'in tam açıklaması şöyle;

 Değerli yol arkadaşlarım.Cumhuriyet Halk Partisinin 24 haziran genel seçimleri Milletvekili aday listeleri bu gün itibariyle kamu oyuna duyuruldu.Hayırlı uğurlu olsun.Bütün aday arkadaşlarıma içtenlikle başarılar diliyorum.24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde üyesi olmaktan onur duyduğum MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün emaneti Cumhuriyet Halk Partisine ve MİLLET ittifakına cenabı HAK'tan başarılar niyaz ediyorum.Aday adaylığım süresince bana destek olan,gerek arayarak gerek bizzat gelerek,gerekse sosyal medyada iyi dileklerini ileten bütün partili dostlarıma içten teşekkürlerimle saygı ve sevgiler sunuyorum.Milletimizin ve ülkemizin hak ettiği çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılması sevdamız her zamanki yakıcı sıcaklığı ile sürecektir,bundan hareketle 24 haziren seçimlerinde yeniden ve ilelebet mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı TÜRKİYE'yi inşa edecek partimizin iktidarı için bana düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getireceğimi halkımıza ve partimizin bütün üyelerine bildirmeyi görev olarak add ediyorum.

Editör: Haber Merkezi