İZ GAZETE- CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Tolga Sağlam sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Sağlam yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"4 yıldır yılmadan, usanmadan mücadeleden bıkmadan yürüttüğüm CHP Çiğli Gençlik Kolları başkanlığından bugün itibariyle bırakmış bulunmaktayım. Göreve geldiğim günden itibaren amacımız CHP'nin oyunu artırabilmek ve bu onurlu gorevi bir sonraki gençlik kolları başkanı ve yönetimi seçilene dek yürütmekti. Ancak bazen bazı durumlar ve özellikle sağlık sorunlardan dolayı çok sevdiğim CHP Çiğli Gençlik Kolları'nı gönlüm hiç istemese de bırakmak zorunda kaldım. 

Ancak bu canımdan çok sevdiğim CHP'sini sonsuza dek bıraktığım anlamına gelmiyor. "Kısacası bu bir veda değil." Sağlık sorunlarımı ve sıkıntılarımı hallettikten sonra daha güçlü, daha istekli ve CHP'nin oyunu artırabilmek için daha çok çalışıp daha verimli çalışmalar yapacağımdan kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Çünkü biz partimiz için göğsümüzü gerekirse siper ederiz. Söylediğim gibi bu bir veda değil, sadece kısa bir süreliğine dinlenme diyelim.

Değerli Çiğli halkı şu ana kadar bana inanıp destek olan, benimle yoldaşlık yapan ve her zaman omuz omuza yürüyen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendinize iyi bakın, sağlıkla kalın."

Editör: Haber Merkezi