İZ GAZETE- CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Tolga Sağlam'ın "Bazı durumlar ve özellikle sağlık sorunlardan dolayı çok sevdiğim CHP Çiğli Gençlik Kolları'nı gönlüm hiç  istemese de bırakmak zorunda kalıyorum" diyerek istifa etmesinin ardından yeni CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı görevine Okan Er getirildi. 

Er yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin içinden geçtiği siyasi ve ekonomik buhran döneminde CHP’ye ve onun tüm üyelerine büyük sorumluluklar düşmektedir. 

Partimizin iktidara yürüdüğü bu yolda tüm genç yoldaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetimizi kimsesizlerin kimsesi olmak için kurdu. Bizler; yatağa hiçbir çocuk aç girmesin, hiçbir genç arkadaşım işsizlikle mücadele etmesin, emekli teyzelerimiz amcalarımız pazardaki artıklardan yemek toplamasın, insanca bir hayat sürsün diye bu ülkeye huzuru ve adaleti getirmek için ben ve yol arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalışacağız.

Bu onurlu görevi bizlere layık gören İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Burak Kotan ve yönetimine, CHP Çiğli İlçe Başkanımız Sayın Mert Özcan’a, Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü’ye ve her daim yanımda olan yol arkadaşlarıma, dostlarıma ve Cumhuriyet  Halk Partisi örgütüne teşekkürlerimi sunuyorum.

Hiç kimse umutsuzluğa karamsarlığa kapılmasın.

Editör: Haber Merkezi