İZ GAZETE - Chp Çiğli İlçe Kongresi kıyasıya bir rekabetle sonuçlandı. Bu akşam saatlerinde sona eren kongreyi Utku Gümrükçü kazandı.

EL ELE POZ VERDİLER

Erkan Akar ve Utku Gümrükçü'nün yan yana poz verdiği kongrede Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da Akar ve Gümrükçü'ye tebriklerini iletti.

"Birleşe birleşe kazanacağız" sloganının sık sık atıldığı kongrede Utku Gümrükçü 232, Erkan Akar ise 165 oy aldı. Toplam 409 delegenin oy kullandığı kongrede 12 oy da geçersiz sayıldı.

Erkan Akar teşekkür konuşmasında "Gerginlikten uzak güzel bir seçim geçirdik. Bundan sonra yönetimden ve sevgili başkanımdan tek ricam var, sokaklara inerek bizleri de yanına alarak yürümesini istiyorum" dedi.

 

Kongrenin kazananı Utku Gümrükçü ise "Bugün burada İzmir'e örnek olacak kongre yaptık. Çiğli'de parti içi demokrasi nasıl olur gösterdik. Hem Zeynel Bey'e hem Erkan yoldaşıma teşekkür ediyorum. Çiğli'yi il kongresinde en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Gümrükçü konuşması sonrasında partililerle birlikte 10. Yıl Marşı'nı söyledi.

Editör: Haber Merkezi