İZ GAZETE- Geçtiğimiz günlerde CHP Çiğli İlçe Kongresi yapılmış, Mert Özcan ve Şirin Akgül’ün adaylık yarışında kazanan 333 delegenin imzası ile aday olan Mert Özcan 288 oy alarak yeniden başkan olmuştu. Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Gideceğin yoldan eminsen engeller dinlenme noktandan öteye gidemez... Ben yolumdan eminim" ifadelerini kullandı.

'ATATÜRK SEVGİSİNİN SOKAK SOKAK DOKUYACAĞIZ'

Görevinin ve sorumluluğunun bilincinde olarak, yarın seçim olacakmışçasına çalışmaya başlayacağını ifade eden CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, "Belediye Başkanımız sayın Utku Gümrükçü ile beraber uyum içinde, Çiğli'mizin sorunlarını çözecek ve yerelde kalkındıracak projeleri hayata geçireceğiz. STK'larımız ile düzenli toplantılar yaparak, görüş alışverişinde bulanacağız, yeni seçilen yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve örgüt emekçilerimizle birlikte, temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, Cumhuriyet ve Demokrasi ile yönetilen bir ülkede birey olmanın gücünü anlatacak, hafızalardan kazınmak istenen Cumhuriyet değerlerini, Altı Ok'u ve Mustafa Kemal Atatürk sevgisini, sokak sokak, ev ev dokuyacağız. Gideceğin yoldan eminsen engeller dinlenme noktandan öteye gidemez... Ben yolumdan eminim... Çıktığım yol sayın Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı hak, hukuk adalet yoludur" açıklamasında bulundu.

Bütün delegelere teşekkür eden Özcan, "Biz büyük bir aileyiz, bütün renkler bizim... Bugünden tezi yok artık vakit birlik olma, el ele verip laik, demokratik sosyal bir hukuk devleti için mücadele etme vakitidir. Birleşe birleşe kazanacağız!" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi