Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe örgütü, nöbetçi meclis üyesi uygulaması ile yeni bir uygulamaya imza attı. Çiğli Belediyesi CHP'li Meclis üyelerinden iki ya da üç kişi saat 11:00 ve 15:00 arasındailçe binasında partilileri ve vatandaşı dinleyecek.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, ilçe başkanlığında her gün iki ya da üç belediye meclis üyesinin nöbetçi olarak 11:00 ve 15:00 ilçe binasında bulunacağını açıkladı. Bu uygulama ile birlikte Çiğli’de vatandaşların sorun ve taleplerini nöbetçi olan meclis üyesine birinci ağızdan aktaracak. Uygulamanın başladığını sosyal medyadan hesabından duyuran CHP Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü, “İlçe binamızda nöbetçi meclis üyesi uygulaması başlattık. İlk nöbeti tutan meclis üyemiz Şeref Bektaş ağabeyimize teşekkür ederiz" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Gümrükçü, ayrıca  " Her gün iki ya da üç meclis üyesi arkadaşımız saat 11:00 ve 15:00 arasında partide görev alacak. Gelen vatandaşların sorunlarıyla ilgilenecekler. Belediye ile ilgili işler oluyor, başka işler oluyor haftanın 6 günü nöbetçi arkadaşlar bulunacaklar. Her gelen meclis üyemiz dönüşümlü olarak günde 2-3 saat olacak şekilde ilçe binasında vatandaşları karşılayıp sorunlarını dinleyecekler" şeklinde ifadelerlerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi