Yerel seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezinin seçim sürecini bir genelgeyle örgütlere duyurması ve adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte partide çalışmalar yoğunlaştı.Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe teşkilatı, örgüt toplantısı düzenledi. 
GÜMRÜKÇÜ: “AKP DİKTASINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe başkanlığının düzenlediği örgüt toplantısına yoğun katılımın olması dikkat çekti. Divan başkanlığını İl başkan yardımcısı Sadettin Coşkuner’in yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli kalesini vermeyeceğiz, İzmir kalesini vermeyeceğiz, kaybettiğimiz sekiz ilçeyi de geri alarak bu ilçelerde partimizin bayrağını dikeceğiz." diye konuştu.

ÖN SEÇİM VURGUSU

Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü;

"AKP diktasına yerel seçimlerde dur diyeceğiz. Değerli yol arkadaşlarım, bu toplantı bir ilktir. Burada bizler değil sizler konuşacaksınız. Bugün yapacağınız konuşmalar bizim yol haritamız olacaktır. Sağanak yağmura rağmen yoğun katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Şimdi söz sizin.”

Toplantıda söz alan çok sayıda partili, aday belirlemede önseçim yönteminin uygulanması ve yeniden birlik, beraberliğin sağlanarak seçimlere girilmesi dile getirildi.

Editör: Haber Merkezi