Soğuk ve yağışlı havaya aldırmadan seçim çalışmalarına devam eden Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Yenimahalle halkının sorun ve taleplerini yerinde dinledi. 

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ve sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Gümrükçü, vatandaşların beklentileri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak atandığı günden bu yana mahallelerdeki sorunları yerinde görüp, vatandaşların istek ve şikâyetlerini birebir dinlemeyi tercih eden Utku Gümrükçü, Çiğli Yenimahalle’de kahvehaneler ve sokaklarda mahallelilerle sohbet edip, esnafları ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Yenimahalle'de açılan seçim bürosunu da ziyaret etti. 

Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, halkın her kesimine dokunabilmek amacı ile ortak akıl savunusu doğrultusunda, vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade ederek,  “Vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak ortak akılla hareket ediyoruz. Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Yenimahalle gezimizin bir kısmını tamamladık. Esnaflarımızın ve burada yaşayan halkımızın taleplerini yerinde dinledik. Seçim broşürlerimizi dağıttık ve önceliklerimizi halkımızla paylaştık. İlçe başkanlığımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla bir bütün olarak hareket ediyoruz. Çiğli’nin her mahallesi bizim için önemli. Hava muhalefetine karşın çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi