31 Mart  yerel seçimlerinde, Çiğli’de CHP’nin ve İYİ PARTİ’nin ortak adayı Utku Gümrükçü, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve yönetimi eşlik etti. 

Çiğli Kaymakamlığı, Çiğli Emniyet Müdürlüğü ve bazı siyasi partileri ziyaret eden, Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü “Çiğli’yi ortak akılla yöneteceğiz” mesajı verdi.

"BÜTÜN ÇİĞLİ'Yİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü basına yaptığı açıklamada şunları belirtti:  “Çiğli’de bulunan siyasiler ve kamu kuruluşlarının temsilcileri ile görüşmeler yapıyoruz. Hem onların fikirlerini alıyoruz hem de tartışıyoruz. Bu süreçte ortak akılla Çiğli’yi yönetmek istediğimiz için bu girişimleri yapıyoruz. Ben her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olsam da aynı zamanda İyi Parti’nin de belediye başkan adayıyım, o bilinçle hareket ediyorum. Bundan sonra da diğer siyasi partilerle MHP, AKP de dahil olmak üzere, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı Okan Bey’le de görüşmelerimiz olacak.  Ortak akılla, kimseyi ötekileştirmeden, bütün Çiğli’yi kucaklayarak, yeni projelerle, sandıktan çok yüksek bir oyla çıkmak istiyoruz. Amacımız, çalışmamız, hedefimiz bu yolda. Türkiye’de bir tek adam sistemi var, bu tek adam sistemi cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalmadı maalesef. Ancak bizim belediye seçimlerini Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna çevirmemiz lazım. Cumhur İttifakı’nın karşısında Millet İttifakı’nın adayı olarak, tek adayla girmemiz gerektiği görüşlerimizi bütün siyasi partilere ifade ettik. Onun dışında bu seçimlerden Millet İttifakı’nın adayı olarak en yüksek oyla çıktığımız takdirde bunun Türkiye’deki demokratikleşme ve tek adam rejimine karşı olan mücadelede önemli bir mesaj olacağını kendilerine ifade ettik.  Takdir halkındır. Biz o bu şu diye hiçbir ayrım yapmıyoruz. Siyasi partilere yaptığımız şey yalnızca görüş paylaşımı ve nezaket ziyaretidir. Onun dışında biz vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Bütün halkın her kesiminden oy isteyeceğiz."

EGE'DE BİRGÜN

Editör: Haber Merkezi