CHP İzmir'in en önem verdiği seçim bölgelerinden biri olan Çamdibi'ndeki seçim ofisi açılışı adeta 'Cumhuriyet Miting'i havasında yapıldı. Özellikle kadınların, gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ve coşkusuyla başlayan açılışa başta Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Kamil Okyay Sındır, Bedri Serter, Kani Beko, Atila Sertel ve Özcan Purçu'nun da katılması coşkuyu ikiye katladı.

'BORNOVA'DA DOĞDUM, BÜYÜDÜM, BU SOKAKLARDA OYNADIM"

Konuşmasına Bornova İlçe Örgütüne, Gençlik Kolları'na, Kadın Kollarına ve CHP Bornova İlçe Örgütü Başkanı Asım Güven'e ile CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve CHP İzmir Milletvekillerine teker teker teşekkür ederek başlayan İduğ, eşi Ufuk İduğ hanıma da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Doğduğu büyüdüğü ve aşığı olduğu Bornova'ya karşı olan duygularını ifade eden İduğ şunları kaydetti: "İzmir'i, Bornova'yı büyütmek için çıktığımız bu yolda bize heyecan veren, bize gönül veren, coşkusunu her daim yüksek tutan Bornovalılara, İzmirlilere çok minnettarım. Bornova'da doğan, büyüyen; Bornova'da bu sokaklarda misket (meşe) oynayan, Bornova'da iş fırsatları yakalayarak çalışma hayatımı sürdürdüğüm bu kentte Belediye Başkanı olmaya talibim. Sizlerin desteğiyle inşallah bunu başaracağız."

BORNOVA'YA EN YENİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Sözleri coşkulu kalabalığın tezahürat ve sloganlarıyla sık sık kesilen İduğ, özellikle verimli bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirterek konuşmasına devam etti: "Etkin, verimli, birleştirici, iletişimi en yüksek olan belediyecilik anlayışını Bornova'ya getirmek için geliyoruz. Belediye çalışanımızla, örgütümüzle, sizlerle bunları başarmak için geliyoruz. Sizlerin coşkusu ve heyecanı bizleri daha çok güçlendirecek. Çok yakın zamanda, 1 Nisan'da baharı birlikte karşılayacağız. Bornova'nın başarı İzmir'in başarısıdır, İzmir'in başarısı Sayın Tunç Soyer'in başarısıdır."

CHP SEÇİM TIR'I

Sabah erken saatlerde Çamdibi Seçim Ofisi önüne çekilen, büyük bir sahne ve dev ekrana sahip olan TIR, seçim kampanyası boyunca başta Bornova olmak üzere CHP İl ve İlçe Örgütlerinin saha çalışmaların yanında olacak.

Editör: Haber Merkezi