İZ GAZETE- CHP Buca Gençlik Kolları mevcut yönetiminin bugün düzenlemiş olduğu veda kahvaltısına partili gençler tarafından yoğun katılım sağlandı. İzmir Milletvekili Bedri Serter, İlçe Başkanı Hacer Taş, Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özrençber ,genç meclis üyeleri ve önceki dönem gençlik kolları başkanları da katılım sağladı. Kahvaltıda Semih Güğük konuşmasıyla takdir topladı. Semih Güğük, "Yaklaşık bir yıl önce yerel seçim sürecinde, örgütümüzün kritik bir süreçten geçerken bizlere ihtiyaç duyulduğu bir anda Buca Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütüne görevlendirildik. Bizler biliyoruz ki ve bir daha deklare ediyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman sahipsiz değildir ve Gençliğe Hitabe'den aldığımız mücadele azmi ile  altı oklu bayrağı ilelebet dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

'VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK'

Güğük, "Semih Güğük olarak değil bir Cumhuriyet Halk Partisi neferi ve kardeşiniz olarak ben ve yönetimde yer alan yoldaşlarım, gözümüzü kırpmadan gece gündüz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle çalıştık. Nihayetinde yerde bırakmadığımız bayrağımızı Buca’da partimizin iktidarını koruyarak tekrar dalgalandırma onuruna eriştik. Cumhuriyet Halk Partisi Buca Gençlik Kolları Başkanı olarak bu haklı gururu bana yaşatan örgütümüze şükranlarımı bir borç bilirim. Sizlerin de bildiği gibi parti tüzüğümüzün getirdiği yaş sınırlamaları gereği örgütüm bana artık gençlik kollarında değil de ana kademede görev yapmam gerektiğini vurgulamıştır. Bu nedenle yeni süreçte gençlik kollarında aday olmayacağımı, son bir yıldır verilen bu görevi büyük bir onurla taşıdığımı, bayrağı teslim edeceğim arkadaşımın her zaman her daim büyük bir özveri ve istekle yanında olacağımı beyan ederim" ifadelerini kullandı.

KONGRE TARİHİ 16 ŞUBAT

Semih Güğük, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları kongre tarihinin 16 Şubat Pazar günü olduğunu bildirdi. Güğük, "Yerel yönetimlerde edindiğimiz deneyim ve gösterdiğimiz başarılarla iktidara yürüdüğümüz bu günlerde her daim partili bir nefer olarak mücadelenin içinde yer alacağıma söz veriyorum" diyerek sözü Buca  Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a bıraktı. Kahvaltıda önceki dönem gençlik kolları başkanlarına vefa gösterip plaket verilmesi nedeniyle Semih Güğük ve yönetimi örgütçülüğü, güler yüzü, sağduyusu ve birleştirici özelliği ile takdir topladı.

Editör: Haber Merkezi