Geceye İzmir siyasetinden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Atilla Sertel, Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ, Meclis Üyesi Adayları, 15’in üzerinde Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve çok sayıda Bornovalı katıldı.

Milletvekilleri bu coşkulu atmosferde güzel mesajlar verirken, Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ; “Coşkulu kalabalığa karşı Bornova’yı beş sene birlik-beraberlik içinde yöneteceğiz. Kadınlara ve gençlere projelerimizde önem vereceğiz. Göreceksiniz Bornova büyük bir değişime girecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları Başkanı Sadık Yıldız ise; "Gençliğe değer veren, projelerinde yer veren bir Belediye Başkan Adayımız var. Bunun için çok mutluyuz. Koşa koşa Bornova Aşkı ile gelen bir Belediye Başkan Adayımız var. Bizler gece gündüz çalışsak belki de başarılı olamayız. Fakat Bornova’nın, İzmir’in aydınlık yarınlarını düşünen siz güzel insanlar, Bornovalıların desteği ile Mart’ın Sonu Bahar olacak.” dedi.

Gecede folklor grupları ve Balkan orkestrası eşliğinde Gamze Matracı sahne aldı.

Editör: Haber Merkezi