Seçim ittifakı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi'yle beraber çalışma yürüten İYİ Parti'nin Bornova İlçe Teşkilatı'na uğrayan İduğ, burada samimi ve coşkulu bir şekilde karşılandı. Yaklaşık bir saat süren ziyarette, seçim süreci ve Bornova'nın geleceği konusunda görüş bildiren İduğ:"İş dünyası ile akademiyi birleştiren projeler içerisinde çok aktif rol alacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bornova, bir üniversite ve sanayi kenti. Bunu hep beraber birleştirmemiz lazım." dedi ve şöyle devam etti:"Bunları yaparken, kimsenin örgütleri pas geçmemesi lazım. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nde örgütü önemsediğimi ve birlikte hareket edeceğimi başından beri belirtiyorum. İYİ Parti'den de örgütle beraber, birlik içinde bir çalışmayla çok önemli başarılar elde edeceğimizden eminim. Dolayısıyla, el ele verdiğimiz seçim sürecini 'iyi' bir şekilde geçirmek isteriz. Biz elde ettiğimiz tecrübeleri Bornova'ya aktarmaya çalışacağız ama bunlar yetmez. Bu çalışmalara sizlerin de tecrübesini ekleyerek çok daha önemli projelere imza atacağımızdan eminim.

İduğ'un sözlerine olumlu cevap veren İYİ Parti Bornova İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Tabak: "Dün başkaları vardı, bugün biz varız, yarın başkaları olacak. Burada amacımız, Genel Başkanımızın dediği gibi önce vatanımıza, sonra bulunduğumuz yere faydalı olabilecek her türlü katkının altına elimizi koymaya hazırız. Biz, geleceğimize beraber tuğla koymak istiyoruz. İlçe teşkilatı olarak çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerle birlikte olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bornova'nın her taşında bizim de emeğimiz olmasından gurur duyarız. Bu anlamda hepimize ciddi görevler düşüyor, hepimiz için hayırlısı olsun."diye konuştu.

ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ ZİYARETİ

Kooperatifçiliğe verdiği önemi daima dile getiren İduğ, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'yle de görüşme gerçekleştirdi. Esnafın desteğini isteyerek, Bornovalı esnafın nabzını tutan Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. İduğ'un sözleri şu şekilde oldu: "Yalnız bırakılırsak başarı elde edemeyiz. Ben kendim 37 senedir ticaret yapıyorum, hep ekiple başarılı oldum. Bizim, farklı fikirler üreten ve görmediğimiz konuları bize hatırlatan dinamik bir ekibe ihtiyacımız var. O ekip üyelerinden biri de sizsiniz. Dolayısıyla bu açıdan, birlikte çalışmayı istiyorum ve başarılı olacağımıza inanıyorum."

İduğ'a Çamdibi'nde festival gibi karşılama!

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, vatandaşlar tarafından Çamdibi'nde coşkuyla karşılandı. Partisinin Bornova İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ileriki süreç için CHP'lilerle istişare ederken, örgütlü bir çalışma gerçekleştiren partisinin seçim programı sunumunu dinledi.

ÇAMDİBİ KIRMIZIYA BOYANDI, HALK BAYRAM ETTİ

İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Kamil Okyay Sındır'da miting havasında geçen Çamdibi ziyaretinde Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ'u ve Bornovalıları yalnız bırakmadı. Partisinin her kademesine teşekkür etmeyi ve birlik, beraberlik mesajları vermeyi ihmal etmeyen İduğ, konuşmasına şöyle devam etti: "37 yıldır Çamdibi’nde esnaflık yapıyorum. Sorunları çok iyi biliyorum. Seçilir seçilmez en hızlı şekilde programlarımızı yaparak Çamdibi  halkının da hak ettiği yatırımları yapacağız, Çamdibi halkının yaşamını yücelteceğiz. Hazırlanan projeleri belediyemizde demokratik olarak bütün kurum ve kuruluşlarla, halkımızın iradesiyle yerine getirmek istiyoruz. Cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkan bir partiyiz. Biz halkın iradesiyle, düşünceleriyle Bornova’mızı yönetmek istiyoruz”

Editör: Haber Merkezi