Bayraklı Belediyesi Havuz Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yanı sıra, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, kurultay ve il delegeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve 500’ün üzerinde partili katıldı. Pazartesi günü Buca Metrosu’nun temel atma töreni için İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu en güzel şekilde karşılamak için yapılan hazırlıklar konuşuldu. CHP Bayraklı örgütünün birlik ve beraberlik içinde alanda olacağı, yaklaşık 100 otobüs dolusu partili ve vatandaş ile törene katılım sağlanacağı belirtildi.

“BAYRAKLI’NIN FARKINI TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Cumhuriyet Halk Partisi adım adım iktidara yürüyor. Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti bu açıdan son derece önemli. Bütün gücümüzle yanında olacağız ve hem Bayraklı örgütünün hem de İzmir’in farkını tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Tek hedefimiz partimizi iktidara taşımak! Kendi iç meselelerimizi bir kenara bırakarak, her mahalleden, her sokaktan insanımızla Genel Başkanımızın yanında olacağız. Hepimiz biriz, aynıyız, tasamız- derdimiz aynı, soframız aynı. Bu süreçte gücümüzü, partimizi büyütmek için harcayalım. Genel Başkanımızın toplumsal muhalefet stratejisine en büyük desteği Bayraklı’dan vereceğiz. Güneşli günler hepimiz için çok yakın” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin “Pazartesi günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tek vücut olarak karşılayacağız. Hazırlıklarımız tamam. Güçlü örgütümüzle, Genel Başkanımızın yanında olacağız. Bayraklı’nın dinamizmini, örgütçülüğünü herkese göstereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi