İZ GAZETE - CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a sosyal medya hesabından bir destek mesajı yayınladı.

Bugün Sandal'ı makamında ziyaret eden Alper, Sandal'ın yeni görevini tebrik etti. Alper destek mesajında Sandal'ı görevi boyunca destekleyeceğini ve başarısı için çalışacaklarını ifade etti.

DESTEK MESAJI YAYINLADI

Sandal'a güvendiğini ve Bayraklı'nın önemli bir ilçe olacağını iddia eden Alper mesajında şu ifadelere yer verdi; "Omuzlarımızda iki dönem üst üste kazanmanın sorumluluğu vardı. 25 yıldır kazanamadığımız Ankara ve İstanbul'da bile iddialı bir konuma gelmişken...Demokrasinin kalesinde, İzmir'imizin Bayraklı ilçesinde oyumuzu katlayarak seçimi almalıydık. Çünkü yola beraber çıktıklarını yolda bulduklarına değişenler, 'biz' demekten vazgeçip 'ben' demeye başlayanlar, nereden geldiğini unutanlar, Atatürk'ümüzün iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden kendisini üstün tutanlar vardı. 
Ne var ki, gerçek Cumhuriyet Halk Parti'liler duruma el koydu. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi'miz kuyumcu terazisi hassasiyetiyle çalıştı. Ve Bayraklı'mız için Sayın Serdar Sandal'ı tercih etti. 

"SERDAR SANDAL'DA TEK VÜCUT OLDUK"

Öyle ki Serdar Başkanımız, 2009 yılında AK Parti'ye kazandırılmak amacıyla Karşıyaka'dan koparılan Bayraklı'da, 2009 ruhunu bize bu seçimde yeniden yaşattı. Kadın ve Gençlik Kollarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve gönüldaşlarımız olarak, Başkanımız Serdar Sandal'ın öncülüğünde tek vücut olduk. "Daha önce başardık, yine başaracağız" diyerek birbirimize inandık, güvendik ve ilk günkü heyecanla yola çıktık. 
Bayraklı'da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Çok yorulduk ama CHP'nin Bayraklı'da 2 dönemdir dalgalanan 6 oklu bayrağının gönderden indirilmesine izin vermedik.
Aslonanın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu bir kez daha kanıtladık. 
Büyük bir özveri ve fedakârca yaptığımız çalışmalarımızı, Cumhuriyet Halk Parti'mizi 3'üncü dönem iktidarıyla taçlandırdık. 

"SANDAL'A İNANCIMIZ TAMDIR"

Gelinen noktada ise, sayın Serdar Sandal'ın (halkımızın teveccühüyle) Bayraklı Belediye Başkanı seçilmesinin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
Bugün de CHP Bayraklı İlçe Yönetimi olarak kendisine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk, başkanımızın mutluluğuna ortak olduk ve kendisini mutluluğumuza ortak ettik. 
İlçe Örgütü olarak nasıl seçilmesi için büyük bir özveriyle çalıştıysak, Belediye Başkanlığı görevinde başarılı olması için de aynı özveriyle çalışacağız, her daim kendisinin yanında olacağız. Başkanımız Serdar Sandal'ın başarılı olacağına inancımız tamdır. 
Bayraklı, Türkiye'de parmakla gösterilen bir ilçe olacaktır.  Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bayraklı ailesi daha nice başarılara yine omuz omuza, el ele ve gönül gönüle vererek ulaşacaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle, mazbatasını alarak görevine başlayan Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Serdar Sandal'ı tekrar tebrik ediyor ve İlçe Örgütü olarak kendisine başarılar diliyoruz. 
İyi ki varsın CHP, iyi ki varsın İzmir, İyi ki varsın Bayraklı, iyi ki varsın Serdar Sandal"

 

Editör: Haber Merkezi