İZ GAZETE - İçişleri Bakanlığı tarafından 10 Nisan Cuma günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte Çeşme Belediyesi de halka ekmek dağıtacağını açıklamıştı.



AKP Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike sosyal medya hesabı üzerinden “Sevgili Halk Ekmek, sevgili Çeşme Belediyesi, kaş yaparken göz çıkarmayalım... Sayın Belediye Başkanı ekmek dağıtılırken VIP aracınızla halkı selamlamak yerine hemşerilerimize daha hijyenik bir ekmek dağıtımı yapmanızı şahsım ve hemşerilerim adına temenni ediyorum” ifadeleri ile birtakım görseller paylaştı.



‘HERKES HADDİNİ BİLSİN’
AKP İlçe Başkanı İlter Etike’ye yanıt Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları’ndan geldi. Söz konusu fotoğrafların hayvan barınağına giden ekmekler olduğunu açıklayan Kavasoğulları, Çeşme Belediyesi’nin sokağa çıkma yasağına rağmen halka sabah saat 8’den itibaren ekmek dağıtımına başladığını hatırlatarak “Hayvan barınağına giden ekmekleri insanlara dağıtılıyormuş gibi göstermek ne ahlaka ne de siyasi etiğe sığar. Herkes haddini bilsin!” ifadesini kullandı.



‘ORAN VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ’
Çeşme Belediyesi’nin bu süreçte hijyen ve sosyal mesafe kuralları dahilinde hareket ettiğini söyleyen Kavasoğulları, “Hiçbir vatandaşımız ekmeksiz kalmamıştır. Bütün mahallelerimizde ekmek dağıtılmıştır. Ekmekle kalmayıp ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza gıda yardım kolisi dağıtılarak, her türlü ihtiyaçları karşılanmıştır. Çeşme Belediye Başkanımız Ekrem Oran ve ekibine güveniyoruz, hizmetleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Yapılan birtakım çirkin spekülasyonları vatandaşlarımızın dikkate almamasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi