Türkiye’nin en köklü sağlık kurumlarından eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı.

BUZDAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜ

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya twitter hesabından, “Askeri Sağlık Sistemi hangi çabalarla nasıl kuruldu ve bu iktidar tarafından nasıl çökertildi? GATA Başhekim yardımcısı buzdağının görünen yüzü…” diyerek Meclis Genel Kurulu’nda daha önce yaptığı konuşmayı paylaştı:

DERHAL GÖREVDEN ALINMALI

CHP’li Çelebi, “GATA’nın ne hale getirildiği 12 Mart 2020’de verdiğim araştırma önergesinde mevcut.” diyerek “Başhekim yardımcısı milletin derdiyle değil Medeni Kanunla, Atatürk’le, çağdaş Cumhuriyetle sorunu olan anlayışın tezahürü olmuş. Derhal görevden alınmalıdır.” açıklamasını yaptı.

GÖREVDEN ALINDI

Erkeklere boşanmak yerine ikinci eş tavsiyesinde bulunan, eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer'in görevden alındı.

Editör: Haber Merkezi