12 Ocak Pazar günü yapılacak CHP Narlıdere İlçe Kongresi öncesi adaylığını açıklamak üzere Serkan Çağlar CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu.

Yoğun ilgiyle karşılaşan Serkan Çağlar, ortak akılla mücadele edeceğini ve kaygılarının ortak olduğunu belirtti. İlçe başkanlığına aday olan arkadaşlarına “12 Ocaktan sonrada rekabeti güce döndürmemiz lazım“ diyerek birliktelik mesajı verdi.

‘KAYGILARIMIZ ORTAK’

Konuşmasına çıktığı yolda yalnız bırakmadıkları için partililere teşekkür ederek başlayan Çağlar:

“Sizlerden aldığım inanç ve güvenle görevimi layıkıyla yapacağıma emin olabilirsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara giden bu yolda hep birlikte buradayız. Kaygılarımız ortak… Ülkemizde ki gidişat gerçekten kötü. Hep birlikte daha iyi bir Narlıdere için mücadele edeceğiz.İlçe başkanlığını bir mevki-makam olarak görmüyorum bu bir görevdir. Bu görevde adalet sürecinde olduğu gibi sizlerinde ilçe başkanlığı sürecinde bana tam destek olacağınızdan eminim bundan dolayı gururluyum” dedi.

‘İLÇEMİZİ ROL MODEL HALİNE GETİRECEĞİZ’

Örnek bir ilçe olmak için mücadele edeceğinin altını çizen Çağlar: “Çok güzel bir birliktelik yakaladık bu birlikteliği 2020-2022 sürecinde de hep beraber devam ettireceğiz. Öncelikle en büyük hedefim Türkiye 1.cisi olan ilçemizi rol model haline getirebilmek. Rol model haline getirdiğimiz takdirde sadece Narlıdere değil tüm ülkeye katkı koymak için hep beraber mücadele edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde şimdiye kadar alışılmışın dışında bir şeyler yapmamız gerekiyor.14 tane yöneticimizle değil hep beraber çalışacağız.

Atatürk’ün kurduğu bu partide sonuna kadar Atatürk’ün ilkelerini savunacağız. Çünkü karşımızda Atatürk ilkelerine düşman bir yapı var.

Amacımız Narlıdere’deki oyu artırmak değil Türkiye’ye örnek bir ilçe ortaya koymak. Bunun için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

‘GÖNLÜMÜZÜN BİR OLDUĞUNA EMİNİM’

Diğer adaylarla ilgili Çağlar: “4 ay önce adaylığımla ilgili yola çıktığımda ortak bir akılla bir yerlere gelmek için mücadele ettim. Son güne kadar da diğer aday arkadaşlarımızla bir araya gelip tek yürek tek yumruk olmak için mücadele ettim. Aday arkadaşlarımızla gönlümüzün bir olduğuna eminim. Diğer aday arkadaşlarımızdan da en büyük isteğim seçimlerden sonra partiyi bırakmayıp aynı mücadeleyle devam etmeleri. Aynı özveriyi 12 Ocaktan sonrada göstermeliyiz. 12 Ocaktan sonrada rekabeti güce döndürmemiz lazım. Diğer aday arkadaşlara buradan bu mesajı göndermek istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi