İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yetkili sendika Tüm Bel-Sen oldu. Yetki sayımı sonrasında İzmir Büyükşehir Beleidyesi'nde yetkili sendika olarak KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen olarak belirlendi. Sendikadan yapılan açıklamada ise 15 Mayıs'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önüne çağrı yapıldı. 

'ÖNÜMÜZDE TOPLU SÖZLEŞME MÜCADELESİ DURMAKTADIR'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yetkili sendika konumunda Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel-Sen bulunuyordu. Yetki sayımı sonrasında yetkili sendika KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen oldu. Sendikadan yapılan açıklamada "Şimdi hepimizin önünde ekonomik, sosyal ve demokratik haklarımızı iyileştirecek bir toplu sözleşme mücadelesi durmaktadır." ifadeleri ile çağrıda bulunuldu.

BÜYÜKŞEHİR ÖNÜNE ÇAĞRI

Açıklamada ayrıca "2019 yetki sayımı sonucu sendikamız Tüm Bel-Sen İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT ve İZSU emekçilerinin büyük desteğiyle yetkili sendika olmuştur. Emek veren, destek olan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. . Şimdi hepimizin önünde ekonomik, sosyal ve demokratik haklarımızı iyileştirecek bir toplu sözleşme mücadelesi durmaktadır. Üyemiz olsun ya da olmasın tüm emekçileri 15 Mayıs saat: 12.30'da İBB avlusunda, toplu sözleşme çağrısını da yapacağımız buluşmaya davet ediyoruz. Güzel günler için birleşelim." denildi.

Editör: Haber Merkezi