İZ GAZETE-  31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrasında Tunç Soyer'in göreve gelmesinin ardından bürokratik değişimler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Soyer, belediyenin amiral şirketlerine genel müdür ve yönetim kurulu başkanlarının atamasını yapmıştı.

KILIÇ GRAND PLAZA’YA!

2019 yerel seçimlerinde Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı olan, Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Hakan Kılıç, Büyükşehir tarafından Grand Plaza Genel Müdür Yardımcılığına ataması yapıldı. Kılıç, 2014-2019 yılları arasında Büyükşehir’de Meclis üyeliği yapmıştı.Ekonomi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği bölümü mezunu olan Hakan Kılıç, aynı zamanda İzmir’de tanınmış bir restaurantta 15 yıldır işletmecisi. Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanı, Silivri Eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve şirketin Genel Müdürlüğü’nü ise Hasan İkat sürdürüyor.

ADAY ADAYLARININ İSİMLERİ DİKKAT ÇEKTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı şirketlerde görevlere 31 Mart yerel seçimlerinde aday adayı olan isimlerin geçmesi dikkatlerden kaçmamıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye bünyesinde gerçekleştirilen atamalarda daha önce Karababağlar Belediye Başkan Aday Adayı Heval Savaş Kaya’yı İZBETON Genel Müdürü, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak’ı İZBELCOM Genel Müdürü, Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Emir Cömert’i de ÜNİBEL Genel Müdür Yardımcısı, İZBETON Genel Müdürlüğü’ne yerel seçimlerde Tire Belediye Başkan Aday Adayı olan Burak Alp Ersen atanmıştı.

Editör: Haber Merkezi