TUGAY CAN / İZGAZETE - CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun 14 yılını anlattığı program başlamadan salondan ayrıldığını duyururken, “Benim 20 yıllık emeğime, Genel Başkanımızın önerisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay delegelerinin oylarıyla seçildiğim bu Parti Meclisi görevine saygı gösterilmemiş" ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 14 yıllık belediye başkanlığı süresince hayata geçirdiği projeleri anlattığı ve Ahmed Adnan Saygın Sanat Merkezi'nde 'Güneş İzmir'den doğuyor' sloganıyla gerçekleşen toplantıya protokol krizi damga vurdu. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi Sevda Erdan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşananları kamuoyuyla paylaştı. Bu açıklama bir hayli dikkat çekerken, Kılıç açıklamasında toplantı başlamadan salondan ayrıldığını dile getirdi. “Benim 20 yıllık emeğime, Genel Başkanımızın önerisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay delegelerinin oylarıyla seçildiğim bu Parti Meclisi görevine saygı gösterilmemiş ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ TERBİYESİYLE BÜYÜDÜM

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada protokol sorunu olmadığını aktaran Kılıç,  "Ben Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesi ile büyüdüm .Emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlığa hiç bir şartta eyvallah demem." ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama: 

Sevda Erdan Kılıç'ın paylaşımına çok sayıda destek mesajı geldi. İşte cevaplardan bir kısmı:

Editör: Haber Merkezi