İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve geldikten bu yana Büyükşehir Belediyesi içerisinde en ciddi değişimini gerçekleştirdi.

Göreve geldikten sonra, sadece özel kalem, protokol, basın ve halkla ilişkiler birimlerinde değişiklikle yetinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, büyük değişim için harekete geçti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde önceki dönem Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu döneminde uzun yıllar Genel Sekreterlik yapan Pervin Şenel Genç’in emekli olduktan sonra devam ettiği şirketlerdeki yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği görevlerine son verildi. İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı ile de yollar ayrıldı. Daha önce uzun yıllar İZBETON’da genel müdür yardımcılığı yapan Kırmızı’nın yerine, son seçimde Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olan  Heval Savaş Kaya’nın getirilmesi bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi’nde farklı birimlerde çalıştıktan sonra emekli olan ve şirketler koordinatörü olarak görev yapan Hilmi Özen’in de istifası alındı. Ayrıca Ünibel A.Ş.’nin Genel Müdürü olan Ardahan Totuk ile de yolların ayrıldığı bilgisine ulaşıldı.

Editör: Haber Merkezi