İZ GAZETE- İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve 11 büyükşehir belediye başkanının katılım gösterdiği çalıştayda tarım ve mülteci politikaları ve sorunlara çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantı öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu basına özel açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, toplantıların bundan sonraki süreç içerisinde düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

MÜLTECİ POLİTİKALARI KONUŞULDU

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Eskişehir Belediyer Başkanı Yılmaz Büyükerşen de katılım gösterdi. Buluşma hakkında açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili Tunç Soyer, “11 büyükşehir belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen çalıştaydayız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı’nda tarım ve mülteci politikalarını konuşuyor, sorunlara birlikte çözüm arıyoruz” ifadelerini kullandı.

İZMİR’E GELECEK

Öte yandan Tunç Soyer’in İstanbul ziyaretinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili Ekrem İmamoğlu’nun da 6-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonel Fuarı’nın açışında Tunç Soyer’e eşlik etmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi