Buca Meclisi’nin Türkiye’ye örnek bir meclis olduğunu söyleyen Priştina, Kılıç’a tam destek verdi. Priştina’nın Buca tarihine geçtiğini ifade eden Kılıç, “Başkanımızdan aldığımız bayrağı örgütümüzle el ele en tepeye çıkaracağız” dedi. Öte yandan Priştina döneminin son meclisinde Kılıç’a plaket verildi. CHP ve Millet İttifakının Buca Adayı Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, CHP Buca Meclis Üyesi Adayları ile Buca Belediye Başkanı Levent Priştina’yı ziyaret etti.

"LEVENT BAŞKAN BUCA TARİHİNE DAMGASINI VURMUŞTUR"

Priştina’nın makamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Erhan Kılıç, “Partimizden bize bir görev tebliğ edildi. Biz bu görevi kabul ettik. Sizler de zamanında görevler verdiniz hepsini kabul ettik, layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bu görevi kabul etmememiz mümkün değildi. Sizin başkanlığınızda başarılı bir 5 yıl geçirdik. Güzel bir meclis tablomuz oluştu. Başkanımız her zaman bizim görüşlerimizi aldı. Hep beraber güzel işler yaptık. Levent başkanımızın görev dönemi Buca tarihine damgasını vurmuştur. Şimdi sıra bizde. Buca’mızı daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Başkanımızdan aldığımız bayrağı örgütümüzle el ele en tepeye çıkaracağız” ifadelerini kullandı. BUCA’YI TEMSİL EDEN BİR MECLİS OLACAK CHP Buca Örgütü olarak çalışmalara tam gaz devam ettiklerini söyleyen Kılıç, Buca Belediyesindeki birlik beraberliğin yeni dönemde de devam edeceğini söyledi. Kılıç, ”Biz iyi bir oranla seçimi kazanmak istiyoruz. Seçimden sonra meclisimizde de tam olarak Buca’yı temsil eden bir meclis tablosu olacak inşallah. Görev yaptığımız dönemde siyasi parti gözetmeksizin birbirinden güzel dostluklar kazandık. Şimdiye kadar aramızda en küçük bir kavga bile yaşanmadı. Buca’nın yaşanabilir bir kent haline gelmesi için hep beraber mücadele ettik. Başkanımız her zaman bize destek oldu. Buca için bir değersiniz. Bundan sonra sizi daha iyi yerlerde görmeyi can-ı gönülden istiyoruz” şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE’YE ÖRNEK MECLİS"

Kılıç’ın ardından konuşma yapan Buca Belediye Başkanı Levent Priştina, sözlerine “Size ait olan, CHP’ye ait olan bu kurumda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” ifadeleriyle başladı. Görev yaptığı 5 yıllık dönemden tüm zorluklara rağmen başarıyla çıktıklarını söyleyen Priştina, yeni dönemde görev yapacak meclis üyelerine tavsiyelerde bulundu. Levent Priştina, “Görev yaptığımız sürede, Türkiye’ye örnek gösterilecek bir meclis tablomuz vardı. Varlığımızla, bedenimizle uyum içerisinde bir 5 yıl geçirdik. Bunu devam ettirmek sizin elinizde. Başkana moral vermek destek olmak, sizlerin koyduğu performansla olacaktır. Siz ona destek olursanız başarıya ulaşacaktır. Gurur duyacağımız bir dönem yaşadık. Başkanı yalnız bırakmazsanız Buca kazanır” dedi.

"BAŞKANLIKTAN SONRA DA ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ "

Seçim sonrasında Erhan Kılıç ve ekibine desteğinin devam edeceğini söyleyen Priştina, “Ben Erhan Kılıç ile dönemimde çalışmaktan onur duydum. Kendisine her zaman güvendik. İşlerimizi güvenle teslim ettik. Çok önemli görevlerde bulundu. Şahsım adına buradayız, başkanlık sürecinden sonra da üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizleri saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Yolunuz daim olsun” diye konuştu. Görüşmenin ardından Levent Priştina döneminin son meclis toplantısına geçildi. Meclis toplantısında başkan Priştina Kılıç’a meclis üyesi olarak göstermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.

“YUVAMA GELDİM ”

Öte yandan Erhan Kılıç Buca’daki seçim turunda, geçmiş dönem başkanlık görevini yürüttüğü Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti. ADD Buca Şube Başkanı Yılmaz Yıldız ve üyelerle bir araya gelen Kılıç, üyelerle sohbet etti. Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Buraya gelirken 'işte yuvama geliyorum' dedim. Öğrencilik hayatımda ideolojime yön veren, bizi yerel yönetimlerde başkan yapacak görüşlerime yön veren ilk yuvamdır. Buradaki ziyareti çok önemsiyorum. Önceki gün üniversiteli kardeşlerimizle bir araya geldik. Gençlerimiz bizler için çok önemli. Biz Cumhuriyet mitingleriyle büyüdük, Gezi eylemleriyle geliştik. Ben gençlerimizden çok umutluyum. Atatürk devrimlerinin her gün yok edildiği bir dönemde, bizler gençlerle kendi inançlarımız, kendi görüşlerimizle dik durmaya çalıştık. Kumpas davalarında en çok yara alanlar bu derneğin mensuplarıydı. Ama süreci atlattık. Adalet her zaman yerini bulur, buldu da. Kendi kurdukları kumpaslarda boğuldular. Bizler Atatürkçü değerlerimizden hiçbir zaman vazgeçmeyiz. Biz az değiliz. Bizim düşünce yapımız her zaman onları korkutmuştur. Bunu çok iyi biliyorlar. Onlar da durumun farkındalar; aracın yakıtı bitti artık ittirerek götürüyorlar. Şimdi önümüzde çok önemli bir dönemeç var. Yerel seçimler bizim için çok önemli. İnsanların sandığa gitmesi çok önemli. Bu yerel seçim, onların temelini sarsacak önemli bir seçimdir. Yerel seçimlerde alacakları yaralarla batışları başlayacaktır.”

GERÇEK İZMİR

Editör: Haber Merkezi