Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve birinci bölge ikinci sıra adayı Murat Bakan seçim çalışmalarına başladı.

Anayasa Değişikliği Referandumu’nda Murat Bakan ve eşi Selin Bakan öncülüğünde bir araya gelen İzmirli kadınlar; önce İzmir’deki 120 bin kadın seçmene mektup yazarak ‘HAYIR’ı anlattı, sonra mektup yazdıkları kadınları ziyaret etmek suretiyle 106 köye gitti, 10 bin kapı çaldı.

CHP’li Murat Bakan ve İzmirli gönüllü kadın saha ekibi, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Genel Seçimler için tekrar sahaya çıktı.

İzmir 1. Bölgede çalışma yürütecek olan Bakan ve kadın saha ekibi, seçime kadar tüm köylerde ‘TAMAM’ı anlatacak; CHP’ye ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye oy isteyecek.

Çalışmaya Menderes’in köylerinden başlayan CHP’li Bakan ve ekibi, ilk gün Sancaklı, Çakaltepe, Palamutarası ve Gölova köylerinde çalıştı.

HAYIR’DAN TAMAM’A…

Gittikleri her yerde sevgiyle ve ilgiyle karşılandıklarını belirten Bakan, köy çalışmasıyla ilgili, “Bizler referandumda yarınlarından endişe eden vatandaşlar olarak tek adam rejimine karşı bir araya geldik. Memleket sevgisi ile güzel yarınlara dair umut bizi bir arada tuttu Referandumdan beri hiç durmadık, İzmirli gönüllü kadınlarla beraber İzmir’de çalışmaya, üretmeye ve mücadele etmeye devam ettik. Birdenbire karşı karşıya kaldığımız baskın seçime de hazırlıklıydık. Hızla organize olduk ve köy çalışmalarına başladık. Ben köy kahvesinde köylülerle sohbet ediyorum, kadın arkadaşlarım kahvelerimiz ve lokumlarımızla kapıları çalıyor. Kapı kapı 16 yıllık AKP iktidarının yıkımını anlatıyoruz ve Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı CHP’nin parlamento çoğunluğunu aldığı bir Türkiye’de neler yapacağımızı anlatıyoruz. Saray rejiminin enkazından umutlu yarınlara dair somut çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı’nda İnce’ye parlamento seçiminde ise CHP’ye oy istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi