Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i CHP’li meclis üyeleri ve CHP Bornova İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Başkan Atila ve Kavalar, Deniz Yücel’e başarı dileklerini iletirken meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri de İzmir’in ve Bornova’nın geleceğinin şekillendirilmesinde daha yakın bir çalışma içinde olacaklarını söyledi. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın İzmir’in giriş noktalarından biri olduğunu belirterek, “Bornovamız umudun da başlangıç noktası. Biz Bornovamızda bütün hemşehrilerimizle birlikte tek bir vücut olarak ortak akılla kentimizi birlikte yönetiyoruz. Bu anlayışla bir kuvvet oluştuğuna da inanıyorum. Birlikte yönetimin önemine inanıyoruz. İzmir’de de birlikte yönetim anlayışı hakim. Türkiye’nin de İzmir gibi olabilmesi için birlikte çalışmalıyız. Daha çok mücadele vererek ülkemize katkı koymak bizim görevimiz” dedi.

CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, “Bütün arkadaşlarımızla birlikte hem il başkanımıza hem de il yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Ülkemize demokrasi, özgürlüklerin ve barışın getirilmesi için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir’de CHP’li belediyelerimiz şeffaf belediyeciliği en iyi şekilde uyguluyor. Bunun ülkemize yayılmasını istiyoruz. İzmir’den Türkiye’ye umut olacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız, umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi