Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyan muhtarlar ardından Dramalılar Köşkü’nde kendileri için düzenlenen organizasyonda biraraya geldi. 

Bornovalı Muhtarlar, Bornova Belediyesi’nin 19 Ekim Muhtarlar Günü için düzenlediği organizasyonda biraraya geldi. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda protokolün katılımıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk koyan muhtarlar ardından Dramalılar Köşkü’nde hazırlanan kahvaltıya geçti. Etkinliğe Bornovalı Muhtarların yanında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, siyasi partilerin temsilcileri ve Bornova’da görev yapan börokratlar katıldı. 

Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı, 19 Ekim’in muhtarlar Günü olduğunu ifade ederek, “Bu günümüzde yanızmızda olan herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlık toplumsal hayatın yapı taşlarından biri olup, yerel demokrasinin en eski örneklerinden birdir. Vatandaşların ilk çalacakları kapıdır. Milleti ve devlati temsil eden bir kurumdur. Hizmetlerinden dolayı tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi