CENGİZ ALDEMİR / İZ GAZETE - Daha önce parlamento muhabirleri ile buluşan şimdiki Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un hediyeleri içinde Binali Yıldırım’ın imzasını taşıyan ve meclis başkanlığı döneminde bastırılan ajandaların hediye edilmesi dikkat çekmişti.

TBMM’DE YILDIRIM KOKUSU

Muhalefet milletvekilleri de dahil TBMM logolu 2020 yılı yeni yıl kutlama tebriği ile birlikte gönderilen yeni hediyede Binali Yıldırım ismi yine dikkat çekti. Hediye içinde yer alan notta, “ Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha uğurluyoruz. Yeni yılın ülkemize, devletimize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin artması, sağlık ve bereketin bol olması dileğiyle” yazısı meclis kulislerini hareketlendirdi. Milletvekillerine dağıtılan kokulu hediye ise meclis kulislerinde, “Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, uzun süredir yanından ayırmadığı eski Başbakan Binali Yıldırım’ı 2020 yılında tekrar meclis başkanı mı yapmayı düşünüyor?, TBMM logolu bu hediye Acaba onun kokusu mu? Tekrar geleceği anlamlı bir koku ile bir mesaj mı veriliyor?” şeklinde soru ve yorumlara neden oldu.


 

30 Aralık 2019 tarihinde ana muhalefet partisi dahil bütün milletvekillerine yollanan meclis amblemli ve Binali Yıldırım imzalı kolonyanın parasının meclis tarafından mı? yoksa Binali Yıldırım tarafından mı ? ödendiği ise merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi