İZGAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Tacettin Bayır, Cumhuriyet Halk Partisi'nde milletvekili adaylarını açıklanmasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Cumhuriyet Halk Halk Partisi'nde İyi Parti'ye geçen 15 milletvekilin arasında olan Bayır'ın ön sıralardan aday gösterileceği tahmin edilirken, İzmir 1.Bölgeden 6. sıra adayı olarak gösterilmesi örgüt içerisinde tepki toplamıştı. 

İşte Bayır'ın sosyal medyadan yaptığı o açıklama;

"TEK HEDEFİMİZ ÜLKEYİ AYDINLIĞA KAVUŞTURMAK OLMALIDIR"

"Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda,36 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'ne emek vermiş biri olarak, mücadele etmeye devam edeceğim. Siyasi yaşantımda partimin adı üç kez değişti, sekiz Genel Başkan ile çalıştım. Partime sadakat ve liyakat ile bağlı kaldım. Bunun sonucundan 82 kişi arasından, halkımızın isteği ile ön seçimde 2.sıradan çıktımç 25. ve 26. dönemde toplam 3 yıl milletvekilliği yaptım. Sizlerden aldığım bu görevde gözünüz, kulağınız, sesiniz olmak için var gücümle çalıştımç

Örgütüme her zaman inandım. Siz, örgür emekçilerinin desteği ile bugünlere geldim. Üzerime düşen her görevi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Hepimizin bildiği üzeredemokrasi ve vatan için partimin isteği üzerine , gözbebeğim partimden istifa ederek, İyi Parti'ye geçip onlarında seçimlere katılmasını sağladık.

Ülkemizin zor günlerden geçtiği şu süreçte yine hep birlikte örgütümüzle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Yılmak, küsmek, darılmak yok. Tek hedefimiz 24 Haziran'da ülkemizi aydınlığa kavuşturmak olmalıdır. Mücadelemiz sadece ve sadece demokrasi ve Cumhuriyet içindir. Mücadelemiz bu vatan toprakları içindir."

Editör: Haber Merkezi