TUGAY CAN / İZ GAZETE – Aday adaylığı için dosyasını CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim eden Batur, “Narlıdere’de olduğu gibi, bu görevi de layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Aday olduğum takdirde İzmir’i yönetmeye en yüksek oy ile talibim.“ dedi.

Dosya teslimi sırasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Aziz Kocaoğlu’nun aday olmayacağını ilan etmesinden sonra pek çok ismin adaylığının konuşulduğunu bunlardan birinin de Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olduğunu söyledi. Yücel, “Ben çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Partimiz için, kentimiz için hayırlı olsun diliyorum.” diye konuştu.

‘İZMİR’İ YÖNETMEYE EN YÜKSEK OY İLE TALİBİM’

Narlıdere Belediyesi’nde dört dönemlik belediyecilik tecrübesi olduğunu aktaran Batur, konuşmasına başlamadan önce, daha önce İzmir’i yönetmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Batur sözlerini şöyle sürdürdü;

“İzmir’de ‘Kırsal Kalkınma Projesi’ ile hepimize örnek teşkil eden Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etmek istiyorum. Eğer partimiz tarafından yetki verilirse, büyük bir hizmet anlayışıyla, halkımızla vatandaşlarımızla iç içe, barış içinde bu görevi gerçekleştireceğiz. Narlıdere’de olduğu gibi yolumuz açık olsun. Aday olduğum takdirde, İzmir’i yönetmeye en yüksek oy ile talibim. Kentimize hayırlı olsun.”

Editör: Haber Merkezi