Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki yurtta öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, öğrencilerle kahvaltı sırasına girdi. Kahvaltıda da onlarla bol bol sohbet etti. Öğrenciler de böyle güzel bir tesisi İzmir'e kazandıran Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Başkan Selvitopu, "Eski yılı uğurlarken yeni yılın daha sevgi dolu, yaşam dolu, mutluluk dolu olması dilekleriyle bir aradayız. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi

KÜLTÜRÜ, SANATI VE SOSYAL YAŞAMI ÖĞRENİN

Öğrencileri bu ülkenin geleceği olarak gördüklerini belirten Başkan Selvitopu "Bilgi varsa en güçlü insan odur. Her şeyle mücadele edebilir. Kendinizi de geliştirmeye bakın. Kültürü, sanatı ve sosyal yaşamı öğrenin. Roman, şiir, müzik, bunların hepsi yaşamın parçası. İnsanoğlunun yaşamı bunlarla daha renkli hale gelir. Ben 2022 yılında ülkemizde daha donanımlı insanların yetişip artmasını diliyorum. Bu insanlar ne kadar çoğalırsa ülkemiz dünya ile rekabet edebilen bir hale gelir. 2022 yılında umarız ülkemiz hangi etnik kökenden, hangi inanıştan olursa olsun kardeşçe barış içinde yaşasın istiyoruz" diye konuştu.

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ YAPTI

Konuşmanın ardından Başkan Selvitopu yurtta kalan öğrenciler arasında yapılan yılbaşı çekilişine katıldı.Yapılan çekiliş sonunda öğrencilere kitap hediye edildi. Başkan Selvitopu'nun kız yurdu ziyaretine, meclis üyeleri Selami İyier, İnan Karakoyun ile Başkan yardımcıları Ceyhan Kayhan ve Güven Güngörmüş de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi