İz Gazete - MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşmelerinin olumlu geçtiğini söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da 'Başkanlık Sistemi' konusunda çağrıda bulundu. 

"Buradan sayın Kılıçdaroğlu'na da çağrıda bulunuyorum. Bu şeref hepimizin olsun. Hep beraber Türkiye'nin gündemini yıllardır meşgul eden bu anayasa meselesini çözelim, son sözü millet söylesin" diyerek meclise getirmeyi düşündükleri Anayasa değişikliğine destek isteyen Binali Yıldırım' a cevap Cumhuriyet Halk Partili gençlerden geldi.

"SARAYLAR SİZİN OLSUN SOKAKLAR BİZİM"

İzmir'in Çiğli ilçesinde duvar yazılamaları yaparak yeniden gündeme getirilen 'Başkanlık Sistemi'ne dair düşüncelerini paylaşan CHP Çiğli Gençlik Kolları üyeleri 

"Başkanlık istemiyoruz" dedi. 'Kan' kelimesini kırmızı renkle yazarak, başkanlık sistemininde ısrar etmenin ölümlere neden olduğunu hatırlatan CHP'li gençler aynı zamanda, "Biz korkumuzu Kerbela'da bıraktık" mesajı verdi. 

CHP Çiğli Gençlik Kolları'nın duvar yazıları sosyal medayada da büyük ilgi gördü. CHP izmir İl Gençlik Kolları da Çiğli Gençlik Kolları'nın duvar yazılamalarını resmi sosyal medya hesabından "Saraylar sizin olsun, sokaklar bizim" sözleriyle paylaştı. Paylaşım, bir çok CHP'li yönetici tarafından beğenildi. 
 

Editör: Haber Merkezi