Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü’nün düzenlediği kahvaltıda sandık görevlileriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Örgütümüzde bu çalışma azmi ve inanç varken kimse İzmir üzerine planlar yapmasın. Onlar kendi belediye başkanlarını bir gecede görevden alırken bizim başkanlarımız aslanlar gibi halka hizmet ediyor” diyerek rakiplerine gözdağı verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise “Mutfakta yangın var, insanlarımız ekonomik çıkmazda. Sokak sokak bunları anlatacağız” diye konuştular.

"BALÇOVA'NIN GÜCÜ BELLİ"

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde görev alan sandık görevlileri ve mahalle sorumlularının yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve belediye meclis üyeleri katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, “Balçova’nın gücü belli, bu gücümüzü tekrar sandığa yansıtarak partimiz adına rekorlar kıracağız. Balçova’daki hizmet aşkımız artarak devam edecek” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır Balçova’da çok şanslı olduklarını ifade ederek “Türkiye’ye örnek olmuş, marka olmuş bir belediye başkanımız var. Bizler şehrini, vatanını, bayrağını, seven insanlarız. Bu ülkeyi kimseye bırakmayacağız” dedi.

"GÜZEL BİR ÜLKE BIRAKMAK İÇİN İKTİDAR OLACAĞIZ"

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise partililere yaptığı konuşmada “2004’ten bu yana sizlerin güzel yüreği ile mücadeleniz ile Balçova Halkı’na adaletli bir hizmet veriyoruz. Bu seçimlerde de durmayacağız. Kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza mutfaktaki yangını anlatacağız, biberin kilosunun 13 lira olduğunu anlatacağız. Sizin anlattığınız vatandaşta sizin gibi bizler gibi kasaba gidip gönlünce alışveriş yapamıyor. Çocuğunun eğitimi için para bulamıyor. Vatandaşa partimizin çözüm önerilerini anlatarak oylarını isteyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, güç olacağız ve çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için iktidar olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi