TUGAY CAN / İZGAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Mustafa Balbay, fuarda Biz Kitap ve gazetemizin standını ziyaret etti. Balbay, “Buradan yoğun bir günün ardından hem enerji almış hem de umutlanmış olarak çıkıyorum.” dedi.

İMZALI KİTAPLAR BALBAY’A

Biz Kitap standında gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal ve gazetemiz yazarı Muzaffer Ayhan Kara ile bir süre sohbet eden Balbay, 23. İzmir Kitap Fuarı’nı gazetemize değerlendirdi. Balbay, “Burada İz Gazete, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bütün Çocuklar Bizim Derneği var. Burada 'ne olursa olsun, pes etmeyeceğiz' diyen, ‘Bu ülke tek kişiden ibaret değildir’ diyen, güzel insanların bulunduğu bir ortamdayız.” dedi.

Sohbetin ardından Ümit Kartal yeni çıkan kitabı “Ahraz” ı, Muzaffer Ayhan Kara ise ‘Süreyya-Balıkların Efendisi”ni Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Mustafa Balbay için imzaladılar.

“BEN BURALARDA KENDİMİ ÇOĞALMIŞ HİSSEDİYORUM”

Kitaplar için teşekkür eden Balbay, “Çok sevdiğim bir Anadolu sözü vardır. Umutsuzluk, yalnızlıktan doğar ben buralarda kendimi çoğalmış hissediyorum. Hafta sonlarının kalabalıkları normal karşılanır ama burada, hafta başı olmasına rağmen insanlar kitap fuarına geldi. Şöyle bir uğrayalım diye değil kitap fuarına gelmek için evlerinden çıkmışlar. Aileler buraya çocuklarıyla geliyorlar. Bu çok güzel, umut verici bir şey. Buradan yoğun bir günün ardından hem enerji almış hem de umutlanmış olarak çıkıyorum.”

Editör: Haber Merkezi