İZ GAZETE- Kartal’ın CHP’li belediye başkanlarının seçim iptali sonrası neler yapacağı üzerine görüşlerini sorduğu Arslan, “ Buca Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel evladının kumbarasını bağışlamıştır. Bu çok değerli” diye konuştu.

Arslan ayrıca Utku Gümrükçü için “ Çiğli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Halkın ona vermiş olduğu maaşı milletin iradesi tecelli etsin diye kampanyamıza bağışlıyor. Bizim belediye başkanlarımız işte böyle işler yapacak” ifadelerini kullandı.

KAMU KAYNAKLARIYLA DEĞİL OĞLUNUN KUMBARASIYLA…”

Bütün İzmir ilçe belediye başkanlarının benzer destek açıklamaları yaptığını vurgulayan Arslan, “Başkanlar, bu desteği yaparken kamu kaynaklarını değil, özellikle belirtmek istiyorum, oğlunun kumbarasını, kamu kaynağını değil kendi malını, şahsi maaşını veriyor Çiğli Belediye Başkanımız. Belediye başkanlarımız tahsis ettikleri otobüsleri belediye kasalarından değil kendi ceplerinden verecekler. Bu işler böyle yürüyecek. Biz 20 TL dedik. Herkesin bu işe ortak olmasını istiyoruz. O, 20 TL çok önemli. Belki meblağ çok küçük ama yürek olarak çok büyük. Ve bu kampanya da çığ gibi büyüyor. Belediye başkanlarımız da bu örnek davranışlarıyla vatandaşlarımıza örnek olacaklar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi