İZGAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekillerinden Selin Sayek Böke ve Zeynep Altıok sosyla medyadan yaptıkları paylaşımlar ile AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendiler. 

DEMİRTAŞ'A DESTEK: BİRİNE BARAJ YOK BİRİNE VARSA BU ADİL SEÇİM DEĞİLDİR

Aynı zamanda Parti Meclisi üyesi olan İzmir milletvekili Selin Sayek Böke, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Birine baraj yok diğerine varsa birisine devlet kampanya yaparken diğeri hapisteyse Birini destekleyen “millet’’ken diğerine imza veren teröristlikle suçlanıyorsa bu adil seçim değildir! Demokrasinin gereği @hdpdemirtas serbest bırakılması, isteyenin istediğine imza vermesidir!" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım: 

"TALİBANA BAŞKAN DEĞİL TÜRKİYE'YE CUMHURBAŞKANI SEÇİYORUZ"

Öte yandan bir diğer İzmir milletvekili Zeynep Altıok da sosyal medyadan  Erdoğan'ın 'münafık' açıklamasını eleştirdi. Altıok, "Bir günde 'münafık' olduk, 50 gün sonra hepimizi 'kafir' ilan eder... Talibana Başkan değil, TC'ye Cumhurbaşkanı seçiyoruz.! #MünafıkDeğilVatandaş" ve  "RTE "'Oyumu Cumhurbaşkanına vereceğim ama AKP'ye vermeyeceğim diyenler münafık" Kendi seçmenine "münafık" diyen ilk siyasetçi.. Kimyası da fiziği de bozuldu bir günde.! #İNCEdenDemokrasiGelecek" paylaşımlarında bulundu.

İşte Altıok'un paylaşımları:

Editör: Haber Merkezi