YAĞIZ BARUT  / İZ GAZETE - Gazetemize yeni ofisinde başarılar dileyen Zeynep Altıok, kurulduğu günden bu yana takip edip destek verdiğini söylediği aylık dergimiz İz Dergi’nin ‘Adalet ve Yürüyüşü’ kapak konulu son sayısı için de ekibimizi tebrik etti.

Altıok, “Adalet Yürüyüşü’nün çok farklı kesimlere erişen ortak talebi güçlendiren etkisini, bizzat deneyimleyen milletvekilleri, belediye başkanları ve gazeteciler tarafından tarihe not olarak düşecek bir kalıcı belge şeklinde özel bir sayıda konu edinilmesi çok değerli bir çalışma. Bu nedenle İz Dergi’yi tebrik ediyorum" dedi.

İz Dergi'nin 'İzmirli ama yerel değil' sloganına layık bir çizgisi olduğunun altını çizen Altıok, " İzmir’in değerlerinin Türkiye için umut olduğu bu dönemde, bu değerlerin tüm Türkiye’ye yayılmasına yardımcı olan İz Gazete ve İz Dergi’nin yerelden genele kıymetli bir ses olduğu kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

Zeynep Altıok, gazetemize ziyaret öncesinde de İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ve KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen’i ziyaret etti. Altıok Tüm Bel-Sen ziyaretinde son Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen kamu emekçileriyle sohbet etti. Altıok, ihraç edilen KESK’li kamu emekçileriyle dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi