TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Vahap Yılmaz'ı destelediği yönünde iddialara yanıt verdi. Yazılı bir açıklama ile CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz'ı desteklediği yönündeki iddialara çok sert tepki gösteren Alper, "Sürecin sonuna yaklaştığımız şu günlerde özellikle şahsımla ilgili bazı çevreler tarafından kasıtlı ve bilinçli bir şekilde Bayraklıda yürüttüğümüz başarılı ve huzurlu sürecin sabote edilmesi için bazı şerefsiz ve ahlaksız çevreler tarafından bu huzur ortamının bozulması için yalan ve dolanla benim Bayraklıda aday adayımız Sayın “Vahap Yılmaz’a” desteklediğim yalanını ortaya atıyorlar… Bu ahlak ve şeref yoksunu bu kişiler attıkları iftira ve yalanın altında boğulacaklar." ifadelerini kullandı.

31 Mart 2019'de yapılacak yerel seçimlere sayılı zaman kala Cumnhuriyet Halk Partisi'nde adayların açıklanmasının gecikmesi siyasette üslubun gerginleşmesine sebep oluyor. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı Belediye Başkan aday adayının 'desteklediği' yönündeki iddialara çok sert cevap verdi. Bayraklı'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsil ettiğini hatırlatan Alper, "Bayraklı adayının 24 saat sonra belli olacağı şu günde benim bir adayımın olması kesinlikle doğru bir davranış değildir." dedi.

CHP Bayrak İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in açıklamasının tamamı şu şekilde;

"Bayraklı İlçe Başkanı olarak yerel seçim süreci başladığından itibaren 19 Aday Adayımız hepsi bir birinden değerli birlikte yerel seçim sürecini birlilikte sevgi ve saygı içerisinde gördük… Sürecin sonuna yaklaştığımız şu günlerde özellikle şahsımla ilgili bazı çevreler tarafından kasıtlı ve bilinçli bir şekilde Bayraklıda yürüttüğümüz başarılı ve huzurlu sürecin sabote edilmesi için bazı şerefsiz ve ahlaksız çevreler tarafından bu huzur ortamının bozulması için yalan ve dolanla benim Bayraklıda aday adayımız Sayın “Vahap Yılmaz’a” desteklediğim yalanını ortaya atıyorlar… Bu ahlak ve şeref yoksunu bu kişiler attıkları iftira ve yalanın altında boğulacaklar. Bu kişiler Bayraklıda Cumhuriyet Halk Partisinin huzurunu bozamayacakları gibi içimize kin ve nefret tohumunu atamayacaklar… Bayraklı adayının 24 saat sonra belli olacağı şu günde benim bir adayımın olması kesinlikle doğru bir davranış değildir.. Ben Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu temsil ediyorum. Ve partimiz kimi atarsa atasın ben bu adayımızla partimizin yeniden iktidar olması için çalışacağım… Kamuoyuna Saygılarımla..."

AKP'YE 25 BİN LİRA BAĞIŞLAMIŞTI

Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz'ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığına 25 bin lira bağışladığını ve AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan plaket aldığını gazetemiz gündeme taşımıştı. Haber, Cumhuriyet Halk Partisi kamuoyunda Yılmaz'ın çokça tartışılmasına sebep olmuştu.

Editör: Haber Merkezi