İZ GAZETE - Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İz Gazete’ye Menemen’de tartışması süren ve önceki dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin tarafından özelleştirmeleri gerçekleştirilen gayrimenkuller hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Mazbatasını alalı bir aydan fazla süre geride kalan Aksoy, “ Projelerimizi gerçekleştirmek için adımlar atıyoruz. Bunları çözeceğiz. Bu sorunları hızlı bir şekilde çözeceğiz. Halkımızla birlikte bu sorunları çözeceğimize inanıyorum.” dedi.

‘ORTADA ÇOK AÇIK VE NET BİR ŞEY VARDI BİZ DE ÜZERİNE GİTTİK’

Önceki dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in döneminde özelleştirilen belediyeye ait gayrimenkuller hakkında ise hukuki sürecin başladığını söyledi.

Aksoy,” Menemen’de Hukuki süreci başlattık. Bundan sonra işin bu yanında artık hukuk var. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Olay hukuka aksetti. Bundan sonrasında hukuk ile geçmiş dönemde görev yapmış olan arkadaşların arasında bir durum söz konusu. Burada açık ve net bir olay var ortada. Bu olayın üzerine gidilmesi gerekiliyordu. Biz de gittik.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi