Siyasette sokağın havasının sandıktan çıkacak gerçek sonucu yansıttığını söyleyen İyi Partili Ulupınar, hemşehri dernekleriyle de buluşarak 24 Haziran'da yapılacak milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en iyi sonucu almak için mücadele ettiklerini ifade etti.

İzmir'de STK'ların ve hemşehri derneklerinin faaliyetleriyle genç nesillere yön verdiğini anlatan Ulupınar, bu kapsamda Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nin konuğu oldu.Dernek Başkanı Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan İyi  Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, İyi Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar geçen sürede yaşadıklarını anlattı.Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini İyi Partiyle ilgili sorularını samimiyetle yanıtlayan İyi Parti Milletvekili adayı Ulupınar, 24 Haziran seçimlerinde destek sözü aldı.

İYİ'LİK GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!

Ülkede gelinen noktanın önemli bir yol ayrımı olduğunu sözlerine ekleyen Yıldırım Ulupınar, "Bugün ekonominin hali içler acısı. Son 16 yılda yapılan özelleştirmeler sonucunda ülkenin satacak bir kurumu kalmadı. Ayrıca ötekileştiren ve ötekileştirdiğinin nefes almasına bile izin vermeyen bir algıya onay verip verilmeyeceği sandıkta belli olacak. İnandığım ve sokakta konuştuğum her İzmirli hemşehrimden duyduğum en önemli cümle, 'artık bunlar gitsin'dir. Merkez sağda İyi Parti'nin tabandaki bu oynayama cevap verecek, sorunları çözecek en iyi adres olduğunu düşünüyorum. İktidar bunun korkusu yüzünden Genel Başkanımız Meral Akşener'in televizyon ekranlarına çıkarak halkımıza gerçeği anlatmasından korkuyor. Bu demokrasi çığırtkanlığı yapan anlayış istediği kadar engellemeye çalışsa da biz engelleri aşarak gümbür gümbür geliyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi