CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "20 ayda büyük iş başardık. AKP'ye gönül veren kardeşlerimiz istifa ederek partimize katıldılar. Türkiye'nin önünde çok güzel günler var" dedi.
İlçede CHP’ye rekor katılım olduğunu dile getiren CHP’li Başkan Mehmet Demir, “AKP’nin politikaları yurttaşları perişan etti. AKP’ye üyelikleri bulunan yurttaşlar, e devlet üzerinden istifa ederek partimize katıldı. Bizlerde Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılımı ile CHP’li olan yeni üyelerimize rozetlerini takıyoruz. Toplamda bin 780 kişi üye oldu” dedi. Törende ayrıca, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile Antalya Bilim Kampında yaptığı çalışmalarla tanınan Fizikçi Elvan Kantar'ında partiye resmi üye olmaları dikkat çekti. Parti rozetlerini ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kan Salıcı taktı.

AKP’DEN AYRILIP CHP ÜYESİ OLAN YURTTAŞLARA 'HOŞ GELDİN' 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, partiye rekor katılımdan ötürü duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi. "AKP’nin politikaları ülkeyi felaketin eşiğine getirdi. Artık bunu tüm halkımız görüyor. Bugün burada gördüğüm muazzam manzaradan çok etkilendim. AKP’den ayrılıp partimize katılan yurttaşlarımıza hoş geldiniz” diyorum. Aydınlık bir Türkiye için artık birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

'20 YIL ÖNCE ÜLKEDE YOKLUK VAR DİYENLER BUGÜN DIŞ GÜÇLERİ SUÇLUYOR'

Halkın 20 yıl önceki Türkiye’yi şuan aradığına dikkat çeken Salıcı, “20 yıldan bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında yaşıyoruz. Büyük sözler vererek iktidara geldi. 2002 yılını hatırlayın. Bu ülkede yokluk var diyorlardı, vardı. Şimdi 2002’de gelmiş oldukları zamandaki yokluktan daha fazlası var. Bu ülkede yoksulluk var diyorlardı, vardı. Bu ülkede yasaklar var diyorlardı, sağolsunlar yasak olmayan bir şey kalmadı. AK Parti ülkeyi öyle bir hale getirdi ki 2002 yılında iktidarı devralmış olduğu dönemdeki koşulların çok çok ötesine geçti. 20 yılın sonunda.  Döndük dolaştık çok daha olumsuz, negatif bir yere geldik. Simidin 3 buçuk lira olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Çayın yarım porsiyon satıldığı bir dönemde yaşıyoruz. Ekmeğin bayatının fiyatlandığı, fırında satıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Gübre fiyatının, un fiyatının her gün yukarıya doğru değiştiği bir ülkede yaşıyoruz. Ağır bir açlık, yoksulluk durumuyla karşı karşıyayız. İlk seçimlerde AKP'yi gönderip ülkeyi hep birlikte ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi