TUGAY CAN / İZ GAZETE - 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere artık çok kısa bir süre kaldı. Siyasal partilerin seçim çalışmalarında sona yaklaşıldı.

24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi’nden İzmir milletvekili adayı olan İbrahim Demir’in birbirinden ilginç broşür tasarımları sosyal medyada bir hayli dikkat çekiyor.

Sosyal medya üzerinden yaptığı yerel seçim broşürleri ile dikkat çeken Demir, broşürlerde AKP’nin renkleri ve yazı fontları ile paylaşımda bulunuyor.

24 HAZİRAN’DA SAADET’TEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

Sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çeken İbrahim Demir’in ayrıca 24 Haziran’da gerçekleşen Genel seçimlerde Saadet Partisi’nden İzmir milletvekili adayı olduğu öğrenildi. Ancak Saadet Partisi İzmir’den milletvekili çıkaramamıştı.

AKP BELEDİYECİLİĞİ BÖYLE GÜZEL ANLATILMAMIŞTI: ‘MEMLEKET İŞİ GÖTÜR İŞİ’

Sosyal medyadan paylaştığı görseller ile yaklaşan yerel seçimler öncesinde AKP’nin Belediyecilik anlayışını anlatan ve AKP’nin belediyecilik anlayışını mizahi bir dil ile eleştiren Demir’in paylaşımları sosyal medyada çok konuşuldu. Tasarımlarında AKP’nin yazı fontlarını ve renklerini kullanan Demir’in mizahi dili sosyal medya birçok etkileşim aldı. Demir’in en çok dikkat çeken tasarımı ise ‘Memleket işi götür iş’ sloganlı broşür oldu.

İşte İbrahim Demir’in AKP’nin belediyecilik anlayışını mizahi bir şekilde eleştirdiği broşürler:

Editör: Haber Merkezi