Bayraklı’nın tüm mahallelerinde adım atmadık yer, çalmadık kapı bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Sandal, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkın taleplerini dinleyip onların umudu olmak için yola çıktığını belirten Sandal, projelerini tek tek vatandaşlara anlattı. Bayraklı’yı Ege’nin dünyaya açılan bir markası haline getireceğini ifade eden Sandal, çocuklar ve gençler için önemli bilim insanlarıyla bir araya gelerek hazırladığı “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı” projesiyle yepyeni bir kentlilik bilinci oluşturacağını Bayraklı sakinleriyle paylaştı.

‘MUHTARLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ’

Serdar Sandal, hızla kalkınan, aç ve açıkta tek bir vatandaşın kalmayacağı, her bir vatandaşın ayrı ayrı önemsenip kucaklandığı mutlu ve umutlu insanların kentini inşa edeceğini belirterek mahalle muhtarlarıyla ikinci kez bir araya geldi. Muhtarlarla Bayraklı’nın temel sorunları üzerine fikir alış verişinde bulunan Sandal, “Muhtarlar kent sorunlarının çözümlenmesi noktasında çok önemli bir konumda. Bayraklı’nın tüm muhtarlarıyla koordineli bir çalışma ağı oluşturacağız. Muhtarlar vatandaşlarla doğrudan iletişime geçilmesi açısından yerel yönetimlerle köprü vazifesi görüyor. Beraber ortak akıl çerçevesinde bir yerel yönetim anlayışı oluşturacağız.” dedi.

‘BAYRAKLI CUMHURİYETİN YENİ SÖZCÜSÜ OLACAK’

Sandal; çağdaş, demokrat, yaşam kalitesi yüksek bir Bayraklı’nın oluşması için Bayraklı’nın tüm sorunlarını ortadan kaldıracak proje dosyalarını da mahalle muhtarlarına teslim ederek Bayraklı’nın geleceğini nasıl şekillendireceğini anlattı. Serdar Sandal’ın sağlam temeller üzerine oturttuğu kalkınma ve değişim odaklı çalışma tarzı muhtarlar tarafından ilgiyle karşılandı. Bayraklı’nın bu projelerle yeni bir cazibe merkezi olacağına inanan muhtarlar da ellerinden gelen tüm katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirttiler.

Sandal, “Her bir aşaması ayrı ayrı düşünülmüş projelerle Bayraklı’da Cumhuriyet’in koruyucu kuşağını yetiştirip, Bayraklı’yı cumhuriyetin yeni sözcüsü haline getireceğiz. Vatandaşlarla birlikte 100 bin oy sınırını aşarak Bayraklı’yı vizyon kent yapacağız.” ifadelerini kullandı.