Ödemiş Belediyesi geleceğe hazırlanan Ödemişli gençlere ücretsiz rehberlik hizmetiyle destek veriyor. Ödemiş Belediyesi tarafından üniversite tercihi yapacak gençler için tercih günleri düzenleniyor. 

Maskeli ve sosyal mesafeli tercih günleri 

5-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında Ödemiş Belediye Hizmet Binası Meclis Salonu’nda düzenlenen tercih günleri, Koronavirüs salgınına karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde yapılıyor. Ödemişli rehber öğretmenler, öğrencilere üniversite tercihleri konusunda ücretsiz rehberlik desteği veriyor. Her gün 10.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte üniversite adaylarına geleceklerine yön verme konusunda katkı sunuluyor. 

Sınavlara hazırlık döneminde Ödemişli öğrencilerin başarısına Dijital Sınıf ile katkı sunduklarını hatırlatan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Sınavlara hazırlık sürecinde olduğu gibi tercih döneminde de öğrencilerimizin geleceklerine doğru yön vermeleri için yanlarındayız. Ödemişli rehber öğretmenlerimizle birlikte yeni normal dönemin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak tercih günleri düzenliyoruz. Ücretsiz sağlanan rehberlik hizmetiyle öğrencilerimizin gelecek adına en güzel adımları atacaklarına inanıyoruz. Bir öğretmen olarak Ödemişli öğrencilerimizin başarısı beni de heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi