İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nden Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı olan Hakan Kılıç, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Narlıdere’de CHP üyeleri, muhtarlar ve STK’larla kurduğu ilişkiler üzerine gazete ekibimizle sohbet eden Kılıç, Narlıdere’ye atanması durumunda ciddi bir teveccüh göreceğini anlattı. 

32 yaşındaki genç aday adayı Kılıç, şu ifadeleri kullandı:Sosyal demokrat ve toplumcu belediyecilik anlayışı, kamunun, halkın, kentlinin çıkarlarını her şeyin üzerinde görmeli, buna uygun üretken, verimli politikalar oluşturmalı ve kent planlamaları yapmalıdır. Doğayı ve çevreyi korumalıdır. Kentlerin tarihine, tarihsel ve kültürel değerlerine sahip çıkılmalıdır. Yerel yönetimler, yerel kamusal hizmet birimleridir"

Hakan Kılıç, "Katılımcılığın önünü açan, kentsel demokrasiyi temel alan, toplumun değişik kesimlerine karar alma süreçlerinde söz ve karar hakkı tanıyan, adil, saydam ve ayrımcı olmayan bir belediyecilik anlayışı içinde, toplumsal, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışının temel ilkeleri olarak çağdaşlığın, özgürlüğün, dayanışmanın ve katılımcılığın altını kalınca çizerek hizmet edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi